Mohai Audio
BemutatkozásReferenciákRólunk írtákKéptár

Bemutatkozás

Cégünk 2001 óta foglalkozik professzionális színpadi produkciók technikai lebonyolításával. Kezdetben csak hangosítással indultunk, de az évek során a felgyülemlett tapasztalatok és igények alapján fokozatosan bővült a profil  fény- és látványtechnika, színpad illetve színpadfedés irányába. Mára már lehetővé vált, hogy egy rendezvényhez szükséges összes technikai eszközt és szolgáltatást saját eszközparkunkkal biztosítani tudjunk, nagyban megkönnyítve ezzel megrendelőink teendőit.

Stábunk megfelelő rutinnal és szakképzettséggel rendelkező, felsőfokú zenei és műszaki háttérrel  is rendelkező fiatalokból áll. Fontosnak tartjuk hogy az általunk végzett munka művészi színvonalon történjék. Szükséges, de nem elégséges feltétele rendezvényeink lebonyolításának, hogy a lehető legjobb technikai berendezésekkel álljunk az önök rendelkezésére, különös figyelmet igyekszünk fordítani az üzemeltetés  minőségére, garantálva ezzel megrendelőink megelégedését.

Reméljük, hogy a jövőben lesz alkalmunk a közös munkára!AdatvédelemDDSSzolgáltatások Hangosítás Színpadfedés Fénytechnika Színpadtechnika Technika bérlés Koncert szervezés Ajánlat kérés Elérhetőség Partnerek